IPA 011

553

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U Zavodu je u petak, 6.6.2014. godine, održan radni sastanak predstavnika Projekta IPA 011 „Podrška razvoju ljudskog kapitala i istraživanju – opšte obrazovanje i razvoj ljudskog kapitala“ i direktora Zavoda sa saradnicima. Tema sastanka bila je realizacija projektnih aktivnosti u okviru komponeti 1 i 2.

U okviru komponente 1 Ljiljana Levkov, ekspert na Projektu, izvestila je prof. dr Zorana Avramovića o rezultatima dosadašnjeg rada na izradi predmetnih ishoda. Radne grupe Zavoda su posao privele kraju i gospođa Levkov je predložila dinamiku i redosled koraka u vezi sa završnicom ovog posla. Precizirano je da ovaj deo projektnih aktivnosti treba okončati do kraja juna 2014.

U okviru komponente 2, predstavnici Projekta su informisani o tome da je Zavod pripremio program obuke za upotrebu IKT-a u nastavi i da će se obuka 40 trenera izabranih na konkursu održati u periodu 21-22.juni i 28-29.juni 2014. Termini i raspored obuka koje će se sprovesti za nastavnike koji dolaze iz škola vežbaonica biće pripremljen i objavljen na sajtu Zavoda takođe do kraja juna.

Evgeni Ivanov, menadžer Projekta IPA011, izrazio je svoje zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Zavodom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.